КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вітаємо переможців !

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми обдаруваннями. Кажуть, що людина народжується із зерном у руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Кожна дитина – талант, але якщо для неї не створити спеціальних умов, обдарованість її здебільшого втрачається.

     Для педагогічногоколективу КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - ЗОШ І-ІІІ ступенів №1» це вже стало аксіомою, тому кілька років поспіль для старшокласників проводиться Тиждень науки з метою залучення учнів 10-11 класів до науково-дослідницької роботи, виховання в них наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку. Тому в районному етапі МАН наші старшокласники – найактивніші (у 2019-2020 н.р.-34 переможці!), і хай не всі продовжують участь в обласному етапі МАН, але ця перемога для багатьох учнів - саме та ситуація успіху, яка надихає на подальшу роботу.

     А піднятися на вершину слави – стати переможцями й фіналістами обласного етапу МАН- змогли Грицик Наталія, учениця 9-А класу, яка посіла ІІ місце на секції української мови,  Соловіщук В’ячеслав, учень 11-А (секція англійської мови) та наймолодша учасниця інтелектуальних змагань, учениця 8-Б класу Вовк Ксенія (секція російської мови). Допомогли здібним учням як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись - так і підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів Коваленко Ольги Андріївни, Ажаренкової Ольги Олександрівни та Дорожкіної Світлани Вікторівни. Тож низький вам уклін, сіячі мудрого, доброго і вічного та щирі побажання терпимості, виваженості, добра, миру і процвітання.

 Конкурс-захист є серйозним випробуванням, яке в свою чергу допоможе учням у майбутньому робити свої наукові висновки, відстоювати власну точку зору. Учнів закликаємо цінувати досягнення, не збавляти обертів; у житті кращими бути важко, але якщо Бог дав талант, то потрібно працювати. І праця, повірте, буде оцінена належно.

                                                               Заступник директора Ольга КОВАЛЕНКО

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: