КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вітаємо переможницю!!!

Шевченко Єлизавета, учениця 7-А класу КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» посіла І місце у Національному етапі Х Міжнародного екологічного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Вода – джерело життя» та нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у номінації «Пейзаж з водою на тлі».

Конкурс проводився у співпраці з Департаментом охорони здоров’я та соціальних справ Міського управління Вроцлава (Польщі) під егідою Вроцлавського Природничого Університету.

Мета конкурсу - пропаганда та провадження здорового способу життя, виховання гармонійно розвиненої особистості. На національний етап конкурсу було надіслано 2080 робіт у 8 номінаціях.

Роботи переможців конкурсу направлено до Польщі.

Подякою національного еколого-натуралістичного центру за допомогу учасникам у Національному етапі Х Міжнародного екологічного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Вода – джерело життя» нагороджено керівника, вчителя образотворчого мистецтва Стренакову Галину В’ячеславівну.

Вітаємо з перемогою та бажаємо творчої наснаги і підкорення нових вершин!

Ім`я *:
Email *:
Код *: