КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вітаємо учасників конференції!

28 березня 2019 року Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Національним авіаційним університетом провели ХІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Комп’ютерні системи та мережні технології». Для участі у конференції учням-членам МАН необхідно було пройти заочний тур відбору. З усієї України поважне журі обрало 31 учня, а із Запорізької області лише двох. Одним із них став учень 11-А класу КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Михайленко Владислав, член Малої академії наук України, переможець обласного етапу МАН з інформатики. Владислав разом зі своїм учителем інформатики Лобасом Віталієм Володимировичем долучилися до роботи секції «Мережні інформаційні технології» та презентували роботу «Використання графів у програмуванні на прикладі алгоритму дейкстри». Учасники отримали сертифікат та збірку із тезами конференції. Вітаємо їх та бажаємо упевнено йти вперед до нових цілей, перемог!

Дуже приємно, що в наш нелегкий час існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами.

Адміністрація закладу освіти щиро вдячна приватному підприємцю Галабурдіній Любові Василівні за надання матеріальної допомоги для участі обдарованої дитини у ХІІ Міжнародній науково-практичній конференції. У народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Заступник директора Наталія Сохань

Ім`я *:
Email *:
Код *: