КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек

     Протягом жовтня у бібліотеці пройшов Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек, який відбувся під гаслом «Бібліотека Нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня». Сьогодні шкільна книгозбірня – це інформаційна, культурна, освітня скарбниця, яка робить вагомий внесок у розвиток українського державотворення. Саме шкільна бібліотека допомагає учням, освітянам і батькам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу.

    З учнями молодших та старших класів було проведено ряд заходів : круглий стіл «Я+Книга=Бібліотека» , читацький марафон «Читаємо без зупинки», зустріч з поетом м. Дніпрорудне Борисом Петренко «Осінні мелодії душі», бук кросинг «Передай книжку другу», арт майстерня «Цікава книжка хендмейд», панельна дискусія «Енциклопедія чи Вікіпедія?», смайл – опитування «Якою ви бачите сучасну шкільну бібліотеку?» та багато інших цікавинок.

    Нині шкільна бібліотека є тією інформаційною ланкою, що забезпечує удосконалення освітнього процесу, доступність та ефективність освіти, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві.

                                                                                                      Наталія НЕТРЕБА

Ім`я *:
Email *:
Код *: