КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Workshop «Технології соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу»

09.02.2020 у гімназії відбувся Workshop «Технології соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу», який підготувала та провела творча група у складі заступника директора Бачурської Т.А., практичного психолога Голобокової О.М., керівника циклової комісії громадянсько-патріотичного виховання Полянської О.В.

(робоча майстерня)

Мета заходу: обговорення переважаючих факторів розвитку соціальної згуртованості усіх суб’єктів освітнього процесу; набуття вмінь щодо впровадження інноваційних технологій встановлення партнерських відносин між усіма учасниками освітнього процесу.

Хід заходу:

  1. Вступне слово
  2. Відео сюжет
  3. Експрес-опитування
  4. Інтерактивна міні-лекція
  5. Робота в групах:
  • «Розробка проекту»
  • Презентація проектів за методикою «Elevator pitch»
  • Технологія тимбілдінгу.
  1. Вправа-рефлексія
  2. Підсумок

Життя часто надсилає нам, як здається на перший погляд, нездоланні випробування. У такий момент важливо не впадати у відчай і не здаватися. Тоді можна буде знайти вихід із будь-якої ситуації.

Долаймо труднощі разом:

сім’я + школа + громада!

Дорогі колеги! Пам’ятайте, що у нас класна робота. Ми не створюємо інформаційний продукт, не вирощуємо хліб, не саджаємо садів і не контролюємо машин. Ми формуємо людей, які це все робитимуть. А це – найвища ноша. Сили, терпіння, мудрості й розуміння того, що від нас насправді залежить багато.

 

 

 

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: