КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

З днем Збройних Сил України

6 грудня – свято усіх чоловіків та хлопців, які бережуть спокій та мир у наших оселях, цих турботливих лицарів, завжди готових підставити сильне плече чарівній половині людства. І, нарешті, цей день – насамперед свято на честь тих, хто захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.

Привітати всіх хлопців, чоловіків зі святом  - Днем Збройних Сил України –  в актовій залі гімназії «Софія» зібрались учні, батьки та вчителі. Щирими, бурхливими оплесками всі присутні зустріли почесних гостей свята, учасників АТО, своїх земляків – Яковенка Олександра, Яковенка Сергія, Науменка Андрія, Філіпова Віталія. «Ми пишаємось тим, що ви з мужністю, наполегливістю й вірою в краще майбутнє стали на захист нашої Батьківщини. Ми дякуємо вам за те, що забуваючи про страх, про біль, про безпеку, ви всі як один, незалежно від віку й роду занять, піднялись на боротьбу з ворогом. «Кожен з вас ясно усвідомлював, що може загинути в будь-яку секунду, але раз за разом піднімався в бій, захищаючи свій дім, свою родину, свою Батьківщину від ворогів, тому що кожен з вас знав: якщо не я, то хто ж?» -  такими словами до гостей звернулись учні. В свою чергу, кожен з солдатів висловив дітям та їх батькам, вчителям слова подяки за підтримку, за дорогі їх серцю малюнки та поробки, за солодощі та ліки, які надсилались на передові. А Олександр Яковенко передав директору В.Д.Пилипенко прапор з підписами українських солдат. Привітав присутніх і голова ради навчального закладу Ігор Тронь, який, до речі, є активним волонтером м. Дніпрорудне. Ми дякуємо Ігорю Миколайовичу за можливість передавати гостинці нашим військовим на територію АТО.

Зворушливі концертні номери, чуйні слова, хвилина мовчання і тривожний стукіт серця, а ще відчуття гордості за свій народ, за тих, хто ціною власного життя відстоював те, що раніше здавалося буденним і звичним: навчання в школі, вибір майбутньої професії, улюблена справа для свого задоволення – все це поєднало нас всіх ще ближче.

 Від щирого серця дякуємо вам, наші захисники, за відвагу й сміливість. Таких людей, як ви і ваші побратими, не так багато. Кожен день, кожна ніч, проведені там, незабутні для вас. Кожен ваш крок, кожен вчинок заслуговують  найвищих  почестей і людської поваги, тому низько схиляємося перед вами, наші герої.

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх чоловіків. Ми віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України завдяки тим, хто служив, служить та буде служити. 

 

Заступник директора з ВР Тетяна Бачурська

Ім`я *:
Email *:
Код *: