КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Змінитися за три дні

Новий український учитель має вийти за межі стандарту

З 6 по 8 червня вчителі гімназії «Софія» стали учасниками Третього Національного Форуму Асоціації Молодих Освітян України у м. Запоріжжя. Гасло заходу «Змінитися за три дні».

Уже в перший день форуму учасників чекали короткі мотиваційні промови, під час яких спікери поділились власною унікальною точкою зору, а слухачі ставили спікерам запитання. Освітян дуже замотивував Олександр Завара, письменник з м. Мелітополь, який закликав: «Займайся тільки тим, до чого лежить душа! Щасливий учитель – щасливі учні!». Саме до другого спікера, наймолодшого директора України Миколи Чайкіна, була найчисленніша кількість запитань. А Володимир Алєксєєв, редактор Всеукраїнської газети «Початкова освіта», наголосив, що треба вийти за рамки, лише тоді побачиш нові можливості. А Ярослава Мозгова, вчитель української мови та літератури, тьютор приватної школи «Афіни» м. Київ, розповіла, як демократичний підхід можна реалізувати у школах нашої країни.

Також в рамках форуму учасники відвідали coaching-сесії – шість ліній по шість хобі-класів та мотиваційних ательє за індивідуальною траєкторією. Також бонус від АМО: для молодих освітян організували поїздку на завод «Запоріжсталь», де вчителі відчули себе у ролі сталеварів. А екскурсійна програма на о. Хортиця «Шляхами козацької слави» надихнула учасників на нові звершення.

Велика подяка Науково-методичному центру ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ  Запорізької міської ради та Громадській організації Асоціація Молодих освітян за організацію такого чудового заходу.

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: