КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Зустріч з бійцем АТО!

     Кожного дня, щогодини наша держава завдяки добровольцям, солдатам збройних сил України виборює право бути суверенною та єдиною. Серед бійців є і наші славні земляки.

    В останній день своєї короткої  відпустки, 20 квітня, до учнів  гімназії «Софія» завітав   житель с.Балки, а зараз  старший солдат 55 артилерійської бригади ЗСУ Чабаненко Сергій Станіславович. З серпня 2014 року він був мобілізован до служби. А вже  з лютого 2015 року його бойова бригада знаходиться в зоні АТО. Без будь яких сумнівів  Сергій став на захист своєї Батьківщини, і хоча зізнається дітям, що страшно всім, але цей страх більше не за своє життя, а за життя рідних та всіх українців. Він передав дітям палкий привіт від всіх бійців 55 бригади, з якими учні гімназії познайомились напередодні Дня Св.Миколая під час першого візиту до військовослужбовців.   

     Подякував за подарунки, які вони отримали  в лютому від учнівського, батьківського та педагогічного колективів вже на території АТО. В свою чергу, учні  подарували Сергію пісню і передали бійцям малюнки та листи з побажанням  скорішого повернення додому. Отримуючи квіти з рук дівчат, хвилювання солдата стало помітнішим, бо він, як справжній патріот, розуміє, яка відповідальність лежить на плечах дорослих чоловіків  – зберегти мир для дітей.

Заступник директора з ВР Бачурська Т.А.

Ім`я *:
Email *:
Код *: