КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Зустріч в колі друзів

     В нашому освітньому закладі вже стала традиційною «Зустріч в колі друзів», приурочена до Міжнародного дня людей з особливими потребами. Цей раз вона відбулася в ігровому центрі «Піраміда».

     Дітей радо зустрічаи директор Валентина Дмитрівна Пилипенко, заступник директора з виховної роботи Тетяна Анатоліївна Бачурська та соціальний педагог Валентина Петрівна Мовчан.

   Гостинно зустрічали наших дітей працівниками «Піцерії», які за вподобами учнів подали смачні страви та напої.

    Цікавою була розважальна програма, яку провела Вероніка Станіславівна Нестерова. Учень 10-В класу Запорощенко Максим провів квест для присутніх «У пошуку скарбів». Емоційно виступила Смірнова Єва з піснею «Шарики воздушные». Директор розважального центру Ірина Олександрівна Костенко провела незабутній костюмований карнавал. Зроблені фото ще довго будуть нагадувати про зустріч.

    Директор нашого закладу освіти Валентина Дмитрівна знайшла добре слово для кожної дитини та від спонсорів вручила солодкі призи.

    Від імені батьків хочу подякувати всім організаторам за таку теплу зустріч, а спонсорам – за їх добрі серця: Костенко Ірині Олександрівні - директору розважального центру «Піраміда», Івченко Ірині Василівні – директору піцерії «Ме Gusto», Корж Світлані Василівні та Галабурдіній Любові Василівні - приватним підприємцям.

    Хочу зауважити, що наші діти з особливими потребами не обділені увагою, їх з радістю зустрічають у шкільних колективах і однокласники і вчителі.

    А ми, батьки, завжди маємо від педагогів підтримку і пораду.

 

                                     Рябова Марина Вікторівна,

мати учениці 6-А класу

Ім`я *:
Email *:
Код *: