КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Зустріч з цікавими людьми!

     Ось і знову зустріч з цікавими людьми. Цього разу за сприянням завідуючої міської бібліотеки для дорослих Петренко Тетяни Вікторівни ми, учні 10-А класу, зустрілися з професіоналами своєї справи – бібліотекарями Ніною Василівною Шадріною та Олександрою Іванівною Кропивою. Зайшовши в зал, одразу відчуваєш, як ці люди люблять свою справу: кожна книга має своє місце у бібліотеці і чекає на свого читача. Ми уважно слухали бібліотекарів про особливості їхньої професії, як з часом удосконалюється їхня робота. І головне у роботі, на що ми звернули увагу, – це робота з людьми різного віку, різними уподобаннями.

     Але для кожного працівник бібліотеки підбере « правильну» книгу – від класиків до творів сучасних письменників чи наукових відкриттів. У роботі бібліотекарям допомагає каталог, за допомогою якого вони швидко знаходять потрібний підручник або художню книгу. У даний час зміст багатьох літературних творів заносять у пам’ять комп’ютера, що дозволяє читачам користуватися послугами бібліотеки за допомогою мережі інтернет.

     Отже, ми зрозуміли, що бібліотека відіграє важливу роль у нашому житті. І як би не розвивалися комп’ютерні технології, без книги ми не обходимося. Це наш порадник, з книги ми дізнаємося багато нового, починаємо думати по – новому. Дякуємо всім працівникам бібліотеки за корисну інформацію та бажаємо їм здоров’я і відповідального, залюбленого в книгу читача.

Тетяна Гнєушева, учениця 10-А класу.

Ім`я *:
Email *:
Код *: