КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Вітаємо переможців конкурсу малюнків "Рост...

Вітаємо переможців конкурсу малюнків "Ростемо здоровими" серед учнів 1-2 класів:

І місце - Юнг Тимофій (1-А), Явтушенко Ярослав (2-А)

ІІ місце - Даценко Микола (1-А), Ажаренкова Аріна (2-А)

ІІІ місце - Яріцина Ельвіра (1-Б), Карташова Аліса (2-Б).

Кращих художників сьогодні привітали в.о. директора Притула С.О. та керівник циклової комісії "Здоров'я" Мовчан В.П.

Дякуємо вчителю образотворчого мистецтва Бабич О.В. за організацію в ... Читати далі »

«На гостину до директора»

      Традицію, яку започаткувала почесний директор нашого закладу освіти Пилипенко В.Д., продовжує в.о. директора Притула С.О.

      Сьогодні до себе у гості Світлана Олександрівна запросила учнів 11 класів – майбутніх випускників. Відверте спілкування, обмін думками і пропозиціями, приємна розмова та позитивні емоції спонукають обидві сторони до подальшої плідної і активної діяльно ... Читати далі »

День безпечного Інтернету

Сьогодні, 9 лютого, у світі відзначають ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ. Неможливо переоцінити важливість цього словосполучення: Інтернет повинен бути безпечним, особливо для дітей. Сьогодні вчителі інформатики ще раз нагадали учням правила користування всесвітньою мережею, провели тематичні вікторини та бесіди з учнями.

На фото: 7-В клас та вчитель інформатики Заставська Ю.О.

... Читати далі »

Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона...

   Відбулося підведення підсумків першого етапу Всеукраїнського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей 2021». Традиційно в закладах освіти нашого міста він проходить під патронатом ПрАТ «ЗЗРК». Cьогодні до нас завітали голова Профспілкового комітету шахти «Експлуатаційна» Крайнюк Андрій Сергійович та інженер з охорони праці Барчак Ігор Леонідович. Гості нагадали учням про важливість дотримання техніки безпеки, зокрема на ЗЗРК, подякували діт ... Читати далі »