КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Мама, папа, я - шахматная семья!

Нам є ким пишатися!!!

     Так, ми дуже радіємо успіхам  наших учнів. Багато учнів беруть участь  у різноманітних  предметних олімпіадах та досягають високих результатів. Але є ще і такі, які прославляють наш навчальний заклад, наше місто і навіть область в інших конкурсах та змаганнях.

     Знайомтесь – наші юні шахівці: ... Читати далі »

Фестиваль педагогічних ідей!

     Фото вчителів

Кожного року на весняних канікулах педагоги звітують про свою роботу як фахівця, діляться з колегами власними напрацюваннями.

     25 березня відбувся черговий фестиваль педагогічних ідей, на який члени методичних комісій надали свої новинки в роботі. Члени журі, медпрацівники, які  са ... Читати далі »

Іван Якович Франко!

    

     У 2016 році виповнюється 160 років від дня народження та 100 років від дня смерті величного українського письменника, публіциста, перекладача, вченого, громадського  і політичного діяча Івана Яковича Франка.

     Протягом  року у навчальному з ... Читати далі »

Співоче поле 2016!

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі »

Выбери жизнь!

     16 марта 2016 года в КЗ «Васильевская ОШ І-ІІІ степени № 1» состоялся районный этап областного  конкурса «Выбери жизнь».  Команда гимназии «Шаг  вперед» заняла ІІІ место. К успеху привела капитан команды Шмитько Виолетта (11 класс).  Члены команды в составе: Губанов Александр - 11 класс, Шелепа Дарья - 11 класс, Крестинский Александ ... Читати далі »

Переможці олімпіад!
Форум отцов!

Вот уже шестой раз в актовом зале гимназии собрались отцы наших учеников.

«Стать отцом совсем легко, быть отцом напротив трудно», «Не той батько, що зродив, а той що до ума довів», « Все дети наши!» - гласит народная мудрость.

    Имя своему ребенку выбирают по желанию, а фамилия наследуется от отца. Ведь он – глава рода в цепочке родо ... Читати далі »

8 марта!

     В преддверии Международного женского дня 8 Марта, ученики начальных классов приготовили праздничные выступления для своих мам, бабушек, родственников и знакомых. Утренники проходили в актовом зале начальной школы гимназии.  Песнями, стихами поздравляли дети всех женщин, но самые теплые слова были сказаны в адрес мам. Ребята подарили подарки сделанные своими руками. Праздник удался, все разошлись веселые и счастливые.

... Читати далі »

Запрошення!

Шановні учителі, батьки, учні!

    03.03.2016 року о 16.00 годині в актовому залі гімназії відбудеться "Форум батьків". Запрошуємо всіх бажаючих!

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 70 71 »