КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Додаток до річного плану закупівель!

Додаток до річного плану закупівель на І квартал 2016 року

Охорона праці очима дітей!

       Вже традиційним в гімназії став конкурс малюнків, присвячений Дню охорони праці, за підтримкою Запорізького залізорудного комбінату.

... Читати далі »

День Святого Валентина!

     Этот романтический праздник - День святого Валентина - влюбленные пары отмечают по всему свету 14 февраля. Как известно, имя этому празднику дал простой священник Валентин, который тайно венчал влюбленных легионеров, за что был казнен. У нас  День святого Валентина отмечается с начала 90-х годов 20 века. К сегодняшнему дню он прочно вошел в число любимых и популярных праздников, как если бы в нашем календаре этот праздник присутствовал все ... Читати далі »

Козацькому роду нема переводу!

   

 З метою виховання патріотизму, любові до рідного краю, поваги до народних традицій та звичаїв, пропаганди здорового способу життя, 12.02.2016 року відбулося спортивне свято «Козацькому роду нема переводу» для учнів 2-х класів.

    На святі були присутні: заступник директо ... Читати далі »

Сім'я в моєму житті!

Сімя у моєму житті. Якою вона має бути?

     У чому ж секрет родинного щастя? І як свою сім’ю зробити тією десятою, що досягне справжньої єдності? Це питання хвилює кожного. Ми вважаємо, що мистецтву утворення ... Читати далі »

2016 - рік англійської мови в Україні!

 

     05.02.2016 в гімназії відбувся показовий виступ тренінгових команд вчителів, що протягом трьох тижнів вивчали та активізували знання з англійської мови.

       Організувалось 6 груп, де тренерами були вчителі англійської мови: Шишкіна С.В., Бутко В.М., Бекетова О.І., Цина Н.В., Шевч ... Читати далі »

Увага!

Карантинні заходи продовжено до 08.02.2016 року. 

Увага! Карантин!

У зв'язку з закриттям гімназії на карантин з 27.01.2016 року по 02.02.2016 року

згадайте правила техніки безпеки!

1. Будь обережним, уважним на вулиці, при пе ... Читати далі »

Освіта в Канаді - 2016!

До уваги випускників та батьків!

Пропонуємо ознайомитись з освітніми можливостями Канади, розширенням і налагодженням співробітництва між українськими та канадськими навчальними закладами.

... Читати далі »

Кабінет релаксації!

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 70 71 »