КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щорічно український народ, підтримуючи зв’язок поколінь, віддає глибоку шану солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам і службовцям, які пройшли вогняне пекло бойових дій у Республіці Афганістан та інших «гарячих точках» планети. 15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а для переважної більшості українців – це день вшанування пам’яті загиблих воїнів-афганців.

Сьогодні у нашому закладі пройшли виховні години та бесіди з учнями 5-11 класів: «Чорні лелеки», «Афганістан болить в моїй душі», «Афганістан: навіщо і чому?», «Час і досі не загоїв рани». Під час проведення уроку мужності «Андрій Парамонов – герой, яким пишається гімназія», діти познайомилися з біографією та подвигом нашого випускника, учасника бойових дій в Афганістані, який загинув під час виконання бойового завдання. Йому було лише 19 років…

Вшанували пам'ять Андрія Парамонова та поклали квіти до його меморіальної дошки заступник міського голови Дніпрорудненської міської ради Лушнікова Н.В., секретар міської ради Ручка І.І. та представники Дніпрорудненського відділення союзу ветеранів Афганістану, на чолі з головою Величко О.В.

Ніколи не згасне біль і пам'ять про Вас, ветерани Афганістану!

Ім`я *:
Email *:
Код *: