КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

І плине час, і не згасає біль...

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України.

Гідність, свобода, відвага, єдність, честь – синоніми Революції Гідності 2013-2014 років.

Героями Небесної Сотні стали люди, різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та інших держав. Серед них були студенти й пенсіонери, науковці і робітники, лікарі і бізнесмени. Найстаршому – Іванові Наконечному – виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарієві Войтовичу – лише 17… Та обєднували їх усіх любов до України, почуття справедливості і глибока віра в український народ і його майбутнє…

Протягом тижня згадували імена і події Революції Гідності учні нашого закладу освіти. Уроки пам’яті, виховні бесіди, перегляд відео і фото-матеріалів… Міркували, що означає бути патріотом? У чому наша сила, гідність, гордість?.. Що для кожного з нас означає Революція Гідності?

Нам болить пам'ять про Небесну Сотню… Ми щиро співчуваємо родинам, які втратили своїх Героїв.

Ми бажаємо сили і Божого благословення воїнам, які і сьогодні захищають суверенітет і кордони нашої держави! Ми віримо в українців!

Слава Україні!

Возможно, это изображение (ребенок, стоит и в помещении)

Возможно, это изображение (6 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)

Ім`я *:
Email *:
Код *: