КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Інженерний тиждень 2021

Ось і завершився Всеукраїнський інженерний тиждень у нашому закладі освіти, темою якого цього року стали глобальні проблеми людства: забруднення природи, кліматичні зміни, дефіцит води, проблеми здоров’я і, звісно, боротьба з пандемією коронавірусу. Кожен із учасників долучився до цих надважливих питань, спробувавши себе у ролі юних інженерів.

Почесним гостем заходу став випускник нашого закладу освіти, золотий медаліст, а нині кандидат технічних наук, заступник начальника дільниці № 3 шахти «Прохідницька» ПрАТ «ЗЗРК» - Сергій Зубко, який був відзначений премією Президента України для молодих вчених за наукову роботу «Стійкість природньо-техногенних масивів при розробці залізорудних родовищ».

Сергій Андрійович розказав учням про свою професійну діяльність та досягнення у сфері науки, закликав більше уваги приділяти навчанню та власному особистісному розвитку. Наголосив, що щасливим та успішним можна стати і в маленькому містечку, в рідній державі.

Діти, у свою чергу, представили Сергію Андрійовичу свої інженерні досягнення та STEM-розробки: поробки із підручних матеріалів, 3D проєкти, робототехніку, раділи схвальним відгукам гостя та пообіцяли не зупинятися на досягнутому. Наприкінці заходу в. о. директора Світлана Олександрівна Притула разом із Сергієм Андрійовичем привітали учасників із успішним завершенням Інженерного тижня та вручили їм сертифікати.

Ім`я *:
Email *:
Код *: