КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Вітаємо Кравченко Тетяну Миколаївну!

27 березня 2019 року відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Зі словами привітання та побажання подальших творчих успіхів і злетів до учасників конкурсу та присутніх звернулися голова Запорізької обласної державної адміністрації Бриль Костянтин Іванович, голова Запорізької обласної ради Самардак Григорій Вікторович, заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Гугнін Едуард Анатолійович, директор Департаменту освіти та науки Запорізької облдержадміністрації Озерова Тетяна Ярославівна.

Переможцям та лауреатамконкурсу було вручено дипломи і грошові премії у рамках Програмирозвитку освіти Запорізької областіна 2018-2022 роки.

Свої щирі вітання висловила голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Гринь Надія Іванівна та вручила грошові винагороди від обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

У номінації «Французька мова» друге почесне місце посіла учитель французької мови КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» Кравченко Тетяна Миколаївна. Вона заявила про себе як про компетентну, творчу особистість, продемонструвала ґрунтовні знання з предмета й методики викладання, продемонструвала оригінальні педагогічні ідеї. Ім’я Тетяни Миколаївни вписанодо книги професіоналів-освітян Запорізького краю високого ґатунку, за якими майбутнє Нової української школи.

Бажаємо Кравченко Тетяні Миколаївнінових творчих досягнень, упевненості у своїх силах, здоров’я та благополуччя!

Нехай у нелегкій, але такій потрібній роботі завжди буде місце творчості, натхненню, енергійності й запалу, а теплі слова і добрі почуття учнів зігрівають серця.

                       Педагогічний колектив

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: