КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Вітаємо Кравченко Тетяну Миколаївну!

27 березня 2019 року відбулося урочисте нагородження переможців та лауреатів ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019».

Зі слова ... Читати далі »

Золота медаль – у номінації «STEM-навчання...

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. ... Читати далі »

Велике починається з малого

Усе велике починається з малого. Можливо, колись, у недалекому майбутньому, хтось із юнаків та дівчат – учасників конкурсу – захисту науково – дослідницьких робіт –членів МАН увійде до когорти учених, їхні дослідницькі роботи стануть базою для написання монографій. А поки що учні кому ... Читати далі »

«Таланти твої, «Софія»

25.03.2019 та 26.03.2019 в гімназії «Софія» відбувся фестиваль-конкурс «Таланти твої, «Софія». Чудове свято, на якому засяяли нові зірочки талановитих дітей, вони показали журі та всім присутнім цікаву та насичену фестивальну програму. Це ... Читати далі »