КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Золота медаль – у номінації «STEM-навчання як освітній ресурс ХХІ століття».

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Власний досвід інноваційної освітньої діяльності на Десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2019» представив комунальний заклад «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1». Експозиція була представлена розробкою з теми «STEM-освіта як технологія реалізації компетентнісного підходу в освітньому процесі» та тематичним банером, які розкривають важливі напрями впровадження STEM в закладі освіти.

STEM звучить майже на кожному кроці. Це популярна тенденція, на яку суспільство покладає великі надії, пріоритетними стають інженерно-технологічні професії. Природничо-математичні науки викликають підвищений інтерес у молоді. STEM-освіта символізує початок переходу від традиційної системи навчання до Нової української школи.

У конкурсних номінаціях виставки взяли участь 750 закладів освіти з 25 регіонів України. Ділилися своїм інноваційним досвідом столичні заклади освіти, приватні школи Дніпра, Львова, заклади загальної середньої освіти при вищих закладах освіти, які займаються впровадженням STEM-освіти досить тривалий час та мають вагому матеріально-технічну базу.

Ми були не просто гідними суперниками, ми отримали найвищу почесну нагороду – Золоту медаль – у номінації «STEM-навчання як освітній ресурс ХХІ століття».

Успішний виступ на X Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2019» – результат наполегливої праці та самовідданості педагогічних працівників нашого закладу освіти. Сподіваємося на підтримку депутатів різних рівнів, керівників підприємств, щоопікуються майбутнім нашого краю, та підтримують випускників, вибір професії яких пов'язаний із інженерними спеціальностями та є конкурентоспроможними на сучасному ринку праці.

Ім`я *:
Email *:
Код *: