КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Інтелектуальний турнір для учнів 9 – 11 кл...

Пропонуємо відповісти на запитання турніру. Відповіді надсилайте на електронну адресу  ... Читати далі »

Шановні батьки та учні!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року за №1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”

з 11 січня 2021 року по 24 січня 2021 року

... Читати далі »

Шановні батьки та учні!

«Діалог держав. Новорічні і різдвяні тради...

Чи відомо вам, що вперше ялинку прикрасили у Германії? А перші скляні ялинкові прикраси були створені у Швеції? Чи те, що, наприклад, японці напередодні нового року обов’язково купують граблі, щоб ними зачерпнути якомога більше благополуччя, достатку і щастя...

Це та ще багато нового і цікавого дізналися учасники фестивалю «Діалог держав. Новорічні і різдвяні традиції.» Команди учнів 9-В, 9-Г та 10-А класів розповіли про особливості святкування зимових свят у Австрії ... Читати далі »

Тиждень науки на історико-географічній секції

    Майбутні дипломати, учасники науково – практичної конференції історико-географічної секції. Глибоко вивчили обрані теми, переконливо представили власні роботи. Вітаємо переможців!

І місце – Тітова Даря (10-А) «Зміна статусу європейської жінки під впливом першої світової війни» (кер. Амірзянова Л.О.)

І місце – Іванюха Вікторія (10-А) «Зелене будівництво» - реалії та перспективи розвитку» (кер. Староконь О.С.)

... Читати далі »

"Дитинство обирає науку"

На цьому тижні пройшов марафон науково-практичної конференції «Дитинство обирає науку» для учнів 1-4 класів. Перші дослідження, гіпотези і висновки робили юні науковці. Приємно, що до суддівської колегії завітали представники громадськості і батьківського комітету: член ради закладу освіти Цапурда Ю.О., помічник генерального директора ПрАТ ЗЗРК Кучма В.І., завідувачка КДНЗ № 2 «Оленка» Дон Л.В., психолог КДНЗ № 2 «Оленка» Грабарь Ю.В., член ради закладу осв ... Читати далі »

Тиждень науки на кафедрі слов'янської філо...

Мова – це втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Прагнення учнів поглиблювати свої знання з української мови та літератури – запорука розквіту не тільки рідної мови, а й всієї держави!

Вітаємо переможців та учасників науково-практичної конференції секції української мови та літератури з успішним захистом робіт!

І місце – Грицик Наталія (10-А), керівник Коваленко О.А.

ІІ місце – Карпенко Валерія (11-А), керівник Ніколіна Т.І.

... Читати далі »

Добра традиція нашого закладу освіти...

Напередодні Дня святого Миколая доброю традицією нашого закладу освіти стало відвідування вихованців Оріхівського дитячого реабілітаційного центру. Святкові пакунки солодощів та фруктів відправлені у заклад, де мешкає 40 дітей від 3 до 18 років. Учні, батьки, вчителі гімназії «Софія», приватні підприємці міста передали смачні гостинці та теплі вітання. З неабияким хвилюванням і щирістю діти писали листівки та прикрашали подарунки. До благодійної акції долучилися усі класні колекти ... Читати далі »

День святого Миколая

   День святого Миколая став особливо бажаним святом для всіх дітей! Починається магічний період, коли ми впускаємо в своє життя трішки казкового дива..

   Святкового настрою та веселих свят бажали у переддень святого Миколая директор закладу освіти Пилипенко В.Д. та соціальний педагог Мовчан В.П. учням, які виховуються людьми, що замінили їм батьків.

   Валентина Дмитрівна передала дітям подарунки від депутата Дніпрорудненської міської ради, дире ... Читати далі »

У рамках проведення проєкту «Вивчай та роз...

У рамках проведення проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» учні 8-Б класу на уроці української літератури знайомилися з поняттям «маніпуляція», видами маніпуляцій у мас-медіа, вчилися створювати репортажі, дотримуючись журналістських стандартів, за новинами казки-оповідання Юрія Винничука «Місце для дракона».

Учитель української мови та літератури Наталія Сохань

... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 70 71 »