КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
В  рамках щорічно акції «16 днів проти нас...

     В рамках щорічної акції «16 днів проти насилля» з учнями 10 – 11 класів відбулася гра «Хто зверху?» ця весела та пізнавальна гра вчить роботі в команді, але головна її мета – пропагування гендерної рівності.

... Читати далі »

У рамках проведення проєкту «Вивчай та роз...

   У рамках проведення проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» учні 8-Б класу сьогодні на уроці літератури разом із учителем української мови та літератури Сохань Н.Ф. та заступником директора з виховної роботи Бачурською Т.А. з’ясовували, що називають булінгом, як його розпізнати і що робити в ситуації булінгу.

     Учні створювали малюнки-асоціації на слово «булінг», складали пазли «Ознаки булінгу», п ... Читати далі »

Челендж «19 добрих справ для Святого Миколая»

     1 грудня учні 5-В класу долучилися до челенджу «19 добрих справ для Святого Миколая». Перші три завдання виконано. Діти пригадали найдобріших тварин, добрих супергероїв та героїв казок. Разом співали дитячі пісні і згадували улюблені мультфільми. Прикрасили новорічний вінок своїми найкращими якостями. Врешті-решт зрозуміли, що всі ми різні, але ми разом. І це чудово! З нетерпінням чекаємо продовження…

 

Подарунки юним спортсменам

     Для змістовної організації позаурочного часу учнів, виявлення і розвитку спортивних здібностей дітей, залучення до занять спортом та пропаганди здорового способу життя, рішенням Ради закладу та за підтримки батьківських комітетів було придбано баскетбольні та волейбольні м’ячі.

    Голова Ради закладу Ігор Тронь разом з директором Валентиною Пилипенко вручили подарунок юним спортсменам і побажали нових перемог.

... Читати далі »

У рамках проведення проєкту «Вивчай та роз...

     У рамках проведення проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» учні 8-Б класу були учасниками ранкової телепередачі «Сніданок з 1 + 1» (ток-шоу) та мали змогу зустрітися з героями твору Михайла Коцюбинського «Дорогою ціною» Соломією та Остапом.

     Розмова стосувалася теми «Воля – це чарівне слово!». Восьмикласники ставили питання гостям ток-шоу, аналізували життєві ситуації з певної ... Читати далі »

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

          Щорічно 1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Люди в усьому світі об'єднуються для демонстрації підтримки людям, що живуть з ВІЛ. Статистичні дані, шляхи зараження, профілактика і запобігання захворюванню – питання, які обговорили сьогодні учні 11-А класу, а також пов’язали червону стрічку-символ боротьби зі СНІДом, яка означає: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІДу і я не байдужий до неї».

    &nbs ... Читати далі »

«Ігри гімназистів»

        У рамках проведення Місячника безпеки життєдіяльності, доброю традицією стало проведення сімейного спортивного свята «Спортивна родина – здорова дитина». Цього року карантин вкотре вніс корективи і улюблений захід гімназистів вирішено було адаптувати і вперше провести без участі батьків. «Ігри гімназистів» відбулися у нашому закладі серед учнів 5-х класів. Команди кожного класу змагалися за перемогу у номінаціях «Сильні духом&raq ... Читати далі »