КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
«Діалог держав. Новорічні і різдвяні тради...

Чи відомо вам, що вперше ялинку прикрасили у Германії? А перші скляні ялинкові прикраси були створені у Швеції? Чи те, що, наприклад, японці напередодні нового року обов’язково купують граблі, щоб ними зачерпнути якомога більше благополуччя, достатку і щастя...

Це та ще багато нового і цікавого дізналися учасники фестивалю «Діалог держав. Новорічні і різдвяні традиції.» Команди учнів 9-В, 9-Г та 10-А класів розповіли про особливості святкування зимових свят у Австрії ... Читати далі »

Тиждень науки на історико-географічній секції

    Майбутні дипломати, учасники науково – практичної конференції історико-географічної секції. Глибоко вивчили обрані теми, переконливо представили власні роботи. Вітаємо переможців!

І місце – Тітова Даря (10-А) «Зміна статусу європейської жінки під впливом першої світової війни» (кер. Амірзянова Л.О.)

І місце – Іванюха Вікторія (10-А) «Зелене будівництво» - реалії та перспективи розвитку» (кер. Староконь О.С.)

... Читати далі »

"Дитинство обирає науку"

На цьому тижні пройшов марафон науково-практичної конференції «Дитинство обирає науку» для учнів 1-4 класів. Перші дослідження, гіпотези і висновки робили юні науковці. Приємно, що до суддівської колегії завітали представники громадськості і батьківського комітету: член ради закладу освіти Цапурда Ю.О., помічник генерального директора ПрАТ ЗЗРК Кучма В.І., завідувачка КДНЗ № 2 «Оленка» Дон Л.В., психолог КДНЗ № 2 «Оленка» Грабарь Ю.В., член ради закладу осв ... Читати далі »

Тиждень науки на кафедрі слов'янської філо...

Мова – це втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Прагнення учнів поглиблювати свої знання з української мови та літератури – запорука розквіту не тільки рідної мови, а й всієї держави!

Вітаємо переможців та учасників науково-практичної конференції секції української мови та літератури з успішним захистом робіт!

І місце – Грицик Наталія (10-А), керівник Коваленко О.А.

ІІ місце – Карпенко Валерія (11-А), керівник Ніколіна Т.І.

... Читати далі »