КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
День частування птахів і білок

    4 грудня у світі відзначається День частування птахів і білок, а за гімназійним адвент-календарем саме сьогодні треба було змайструвати годівницю, тож учні 6-А і 6-Б класів на чолі з вчителем трудового навчання Коломійцем С.В. не обійшли увагою цих подій і почастували пернатих друзів із новеньких гарних, годівниць. Зважаючи на те, що взимку птахи найбільше потерпають від голоду, а не від холоду, ми дуже вдячні чоловікам за добру справу!

 

... Читати далі »

Найочікуваніший захід для школярів цього р...

    П'ять IT-кафедр Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського "ХАІ" вже в четвертий раз проводять Чемпіонат з інформаційних технологій для школярів старших класів - ХАІ IT CUP. У цьому році чемпіонат проходив онлайн 21-22 листопада. У нашому освітньому закладі є учні, які захоплюються інформаційними технологіями, та ввійшли до складу команди: Денисенко Д., Шипілов Д., Лисенко О., Більовець І. (10-Б клас), Смішко О.( 11-Б клас), під керівництвом вчи ... Читати далі »

Назустріч Новому року!

       Назустріч Новому року поспішають учні та вчителі гімназії «Софія» і розпочали одноіменний загальногімназійний челендж. Кожен клас обирає цікаві для себе завдання, разом виконує їх і ділиться своїми успіхами з іншими.

     «Намалювати новорічний малюнок» - обрали учні 1-В і 4-А класу, прекрасні пейзажі та святковий настрій допомогли створити класні керівники Ажищенко С.О. та Антоненко О.М. Дякуємо! І чекаємо продовження. ... Читати далі »