КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Найочікуваніший захід для школярів цього року!!!

    П'ять IT-кафедр Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського "ХАІ" вже в четвертий раз проводять Чемпіонат з інформаційних технологій для школярів старших класів - ХАІ IT CUP. У цьому році чемпіонат проходив онлайн 21-22 листопада. У нашому освітньому закладі є учні, які захоплюються інформаційними технологіями, та ввійшли до складу команди: Денисенко Д., Шипілов Д., Лисенко О., Більовець І. (10-Б клас), Смішко О.( 11-Б клас), під керівництвом вчителя інформаційних технологій Смішко О.І.

     Впродовж чемпіонату учні виконували завдання ІТ-кафедр з логіки, алгоритмізації та програмування. Взяли участь у вікторинах «Веб- технології», «Ти ж програміст», «В тренді», та не менш цікавими та пізнавальними були завдання веб-квестів «ІТ - професії», «ІТ- пригоди на кафедрі». Завдання були не тільки складними, а й пізнавальними та цікавими.

     Результатом цієї плідної роботи є досягнення наших учнів Смішка О. (11-Б кл.), Денисенка Д.(10-Б кл.), Шипілова Д. (10-Б кл.), які увійшли до ТОП – 100 учасників за результатами Чемпіонату.

     За ІТ-технологіями майбутнє, тож кожний має розвивати свою ІТ-компетентність та йти до перемог!

Ім`я *:
Email *:
Код *: