КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Добра традиція нашого закладу освіти...

Напередодні Дня святого Миколая доброю традицією нашого закладу освіти стало відвідування вихованців Оріхівського дитячого реабілітаційного центру. Святкові пакунки солодощів та фруктів відправлені у заклад, де мешкає 40 дітей від 3 до 18 років. Учні, батьки, вчителі гімназії «Софія», приватні підприємці міста передали смачні гостинці та теплі вітання. З неабияким хвилюванням і щирістю діти писали листівки та прикрашали подарунки. До благодійної акції долучилися усі класні колекти ... Читати далі »

День святого Миколая

   День святого Миколая став особливо бажаним святом для всіх дітей! Починається магічний період, коли ми впускаємо в своє життя трішки казкового дива..

   Святкового настрою та веселих свят бажали у переддень святого Миколая директор закладу освіти Пилипенко В.Д. та соціальний педагог Мовчан В.П. учням, які виховуються людьми, що замінили їм батьків.

   Валентина Дмитрівна передала дітям подарунки від депутата Дніпрорудненської міської ради, дире ... Читати далі »

У рамках проведення проєкту «Вивчай та роз...

У рамках проведення проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» учні 8-Б класу на уроці української літератури знайомилися з поняттям «маніпуляція», видами маніпуляцій у мас-медіа, вчилися створювати репортажі, дотримуючись журналістських стандартів, за новинами казки-оповідання Юрія Винничука «Місце для дракона».

Учитель української мови та літератури Наталія Сохань

... Читати далі »

Тиждень науки на кафедрі іноземної філології

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина», - стверджував Йоганн Вольфганг фон Ґете. Учні нашого закладу освіти дослухаються, іноземні мови вивчають наполегливо і старанно, а найкращі знавці продемонстрували свої знання на науково-практичній конференції іноземної філології.

Вітаємо переможців і учасників:

Засядько Матвій (11-А) - І місце (Ажаренкова О.О.)

Зіміна Таїсія (11-А) – ІІ місце (Вергун Л.О.)

Богуцький Кирило (8-Б) – ... Читати далі »