КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
"Тиждень науки" на хіміко-біологічній секції

Вітаємо учасників науково-практичної конференції хіміко-біологічної секції з успішним захистом робіт! Цікаві, актуальні теми, змістовні доповіді, глибокі дослідження і високі результати:

Войнаровський Олександр (11-А) – І місце (Полянських А.П.)

Грицковян Богдана (10-А) – І місце (Полянських А.П.)

Корж Денис (11-А) – І місце (Міц О.М.)

Куковинець Ростислав (11-А) – І місце (Міц О.М.)

Гладун Аліна (9-Б) – ІІ місце (Сальник Т ... Читати далі »

Учні 2-А класу разом з батьками теж долучи...

     Учні 2-А класу разом з батьками теж долучилися до челенджу #НазустрічНовомуРоку. Дивилися новорічні мультфільми, чит ... Читати далі »

Новорічні листівки

     Сьогодні наш адвент-календар рекомендує виготовити новорічні листівки своїм рідним, учні 4-А, 3-В та 1-В порадою скористалися, тож привітати родичів тепер не проблема! Нехай здійсняться усі ваші добрі побажання, дорогі діти!

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=408361273619123&id=100033357606499&sfnsn=mo

Завершується щорічна акція «16 днів проти ...

    Завершується щорічна акція «16 днів проти насильства». 10 грудня відбувся тренінг «Шляхи протидії торгівлі людьми», учасниками якого стали учні 11-А та 11-Б класів. Майбутні випускники ознайомилися з процесами міграції українців, потенційними небезпеками закордонних заробітків, теорією впевненої відмови. За допомогою практичних вправ та експериментів учні відчули відповідальність за свої вчинки та їх наслідки. Зрозуміли, як важливо мати власну думку, акти ... Читати далі »

Інтелектуальний турнір для учнів 7 Б класу

    Цікаво та по сучасному пройшов інтелектуальний турнір у 7 Б класі. Метою цього заходу було  формувати й розвивати інфор ... Читати далі »

Свято наближається...

    Сьогодні в гімназійному адвент-календарі стояло завдання прикрасити двері класних кімнат новорічною атрибутикою. Як святково стало у нашому закладі! Адже учні 2-В, 3-В, 4-В, 5-А, 6-Б, 9-Б, 11-А, 11-В, 6-А, 8-А, 8-Б, 8-В, 9-Г та 9-В взяли активну участь і створили справжню красу!

Свято наближається...

... Читати далі »

Вітаємо переможців !

       "Хто з дитячих років займається математикою, той розвиває увагу, тренує свій мозок, свою волю, виховує наполегливість і завзятість у досягненні мети",- О. Маркушевич.

Пишаємося нашими гімназистами, які посіли призові місця у І етапі учнівських олімпіад з математики, фізики інформатики, інформаційних технологій і астрономії та інтернет-олімпіаді "На урок"!"

І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад
з математики 
... Читати далі »

Урок-симуляція в 11А класі гімназії «СОФІЯ»

Урок-симуляція в 11А класі гімназії «СОФІЯ». Досвід шкіл Сінгапуру. Перший прем’єр-міністр Сінгапуру і батько його незалежності Лі Куань Ю стверджує, що саме підприємницькі компетентності та працьовитість жителів держави допомогли його країні мобілізуватися 1968 року перед загрозою іноземного вторгнення й досягти високого рівня добробуту. Приклади інших розвинутих країн світу також аргументують цю думку. Можна впевнено стверджувати, що виховання підприємливої та моральної мо ... Читати далі »