КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
«Олімпійське лелеченя»

Команда «Олімпійці» гімназії «Софія» взяла участь у ІІ (районному) етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя», який відбувся у Василівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. До складу нашої спортивної команди входили учні:

Виховуємо культуру багатого глядача змалку

24 листопада в актовій залі гімназії відбулись вистави Запорізької обласної філармонії. Учням молодшої категорії артисти презентували цікаву програму «Мультконцерт». Старші учні насолоджувались програмою «Музика рідного краю». Школярів вразили талановиті артисти, красиві костюми, чудове музичне оформлення. Такі зу ... Читати далі »

«Спортивна родина – здорова країна»

23 листопада в нашому навчальному закладі відбулося свято «Спортивна родина – здорова країна», в якому взяли участь команди 5-х класів. Це свято протягом багатьох років проводиться гімназією «Софія» і стало доброю традицією вшанування сім’ї, спорту, фізичної культури та здорового способу життя. Прапори, плака ... Читати далі »

День Гідності та Свободи

З нагоди відзначення дня Гідності та Свободи України та з метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 21.11.2017 року у гімназії «Софія» відбулась зустріч учнів із воїнами АТО. Зустріч розпочалась з виконання державного гімну.

... Читати далі »

Майбутні першокласники!

У субботу, 18 листопада 2017 року, закінчилась перша частина адаптаційних занять для майбутніх першокласників. А також відбулися збори для батьків майбутніх першокласників, які будуть навчатися за проектом «Інтелект України». Поки діти займалися зі своїми майбутніми вчителями, батьки з ... Читати далі »

Вітаємо!

Всесвітній день дитини, 20 листопада, відзначається вже понад півстоліття по всьому світу. Це день братерства всіх дітей, розуміння, любові. Цілі свята спрямовані на добробут всіх дітей, щоб їх права дотримувалися, щоб вони жили щасливо, мали турботливих батьків і виросли достойними людьми.

Свято & ... Читати далі »

Вітаємо!!!

13 листопада 2017 року у КЗ «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа I – III ступенів № 1»  
пройшов конкурс «Учитель року – 2017».
Для нас він став незабутнім уроком, де панувала особлива атмосфера підтримки та поваги, дав змогу відкрити нові грані педагогічної майстерності.
Рішенням журі I місце посіла вчитель початкових класів &ndas ... Читати далі »

Успішна адаптація

Потрібно знати дитину, знати її силу і слабкості,розуміти її думки, переживання,бережно доторкнутися до її серця.

                                                      &nbs ... Читати далі »

«Учитель року–2017»

Кожен з нас обирає дорогу,

Що стає ніби виссю життя.

... Читати далі »

Конкурси

У нашому освітньому закладі протягом жовтня проходив конкурс малюнків «Здоровий спосіб життя».

Взяли участь учні ... Читати далі »

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 70 71 »