КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS
Главная » Архів матеріалів
Шановні учні, батьки, вчителі!

 

Щиро вітаємо всіх вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації.

День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України ... Читати далі »

З Днем Державного прапора та Незалежності ...

Однією з найвищих і шанованих святинь для всіх країн був і залишається державний прапор.

Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Українська «прапорна» традиція формувалася протягом багатьох століть починаючи ще з Київської Русі та Галицько-Волинського князівства (його землі вже в X ... Читати далі »

Ось і настав цей день

Ось і настав цей день – день прощання зі школою. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, розквітла калина, протоптана стежка у шкільному дворі, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці… Знайти себе, своє місце у житті, вирости і бути завжди людиною – саме до цього йшли 11 ро ... Читати далі »

Освітянська ІКТ-прокачка

Комунальний заклад «Дніпрорудненська гімназія «Софія» - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» є учасником Всеукраїнського проекту «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу» за результатами конкурсного відбору.

... Читати далі »

Увага! Незабаром День міста!

Ось і літо прийшло !!!

Дружба, щастя, сміх, перемоги, участь, взаємодопомога, змагання, командний дух, щирість, любов, таємниці, нові відкриття, незабутні емоції, яскраві спогади - це те, що живе в таборі «Сонечко». Літо прийшло, а це значить, що всім дітям пора збиратися разом і - пустувати, веселитися, сміятися! А зробити це можна, звичайно ж, в п ... Читати далі »

Креслення – мова техніки

Для будь-якої молодої людини дуже важливим є самоствердження, тобто впевненість у тому, що вона є цінністю, і ця цінність – її особисте «Я», її ідентичність. Суттєву роль у цьому відіграє свідомий вибір майбутньої професії. І тут треба врахувати все: соціальну значимість, ви ... Читати далі »

Знову перемоги!!!

27-28 травня 2017 року у місті Чорноморськ проходив Всеукраїнський танцювальний фестиваль Аміра-Бест-2017.

27 травня була конкурсна програма сучасної хореографії, а 28 травня - східного та ... Читати далі »

Пришкільний табір «Сонечко»

Літо - це довгоочікувана пора для кожного школяра. Всі учні з нетерпінням чекають літніх канікул, коли про уроки можна буде надовго забути. Попереду - довгоочікувані вихідні, цілих три місяці необмеженого вільного часу. Ось тут і виникає питання у батьків - як організувати правильно відпочинок для своїх невгамовних дітлахів, адже більшу частину свого часу вони за ... Читати далі »

З Днем захисту дітей!

У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Цей день у світі вперше почали відзначати у 1950 році. Міжнародний день захисту дітей – це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту ... Читати далі »

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 70 71 »