КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ I-III ступенів №1"


RSS

Тиждень науки

      З метою формування в учнів інтересу до вивчення різних наук, поглиблення знань, стимулювання до активного пошуку, дослідницької діяльності, самостійного опрацювання додаткових інформаційних джерел, формування в учнів умінь практично застосовувати здобуті знання, а також для підтримки талановитої молоді сьогодні в нашому освітньому закладі традиційно розпочався «Тиждень науки». Першими відкривали цей науковий марафон методична комісія вчителів математики фізики та інформатики разом з талановитими та креативнимиучнями нашого закладу , яких цікавить та захоплює світ науки .

      Конкурс –захист відбувався на двох секціях : математика, фізика та інформатика. На яких було представлено 12наукових робіт. Доповіді учасників були змістовними, цікавими та пізнавальними.Наші юні та амбітні, сміливі та винахідливі МАНівці в котрий раз довели, що математика, фізика та інформатика –це не тільки складно, але й цікаво!

     Участь у науковій конференції – це захопливо, пізнавально і просто необхідно для розвитку науково-творчого потенціалу особистості! Бажаємо успіхів та нових ідей!

     Впродовж декількох років активним учасником конференції є приватний підприємець Кедровський Г.І., який підтримує нашу талановиту молодь не тільки цінними подарунками, а й дивує кожного разу новинками в ІТ –технологіях. Цього разу це був 3Д –сканер, який напередодні привіз з виставки ЗD - технологій «Editecstra ЗD». Дякуємо Вам за допомогу та підтримку!

 

Ім`я *:
Email *:
Код *: